jongerendisco op de boskamp succes

In Café Ruimzicht te Boskamp was woensdag 20 februari voor de eerste keer een minidisco voor kinderen en een teenageparty voor jongeren. Beide waren een succes. De minidisco trok vijftig kinderen en bij de teenageparty waren er 55 jongeren.

Bij de minidisco kwamen de kinderen al enthousiast binnen. Sommige ouders vonden het nog wel spannend en bleven dan ook nog even kijken. Om ongeveer 19:15 uur waren alle ouders weg en werd er volop door de kinderen gedanst. Om 21.00 uur werden de kinderen keurig op tijd afgehaald door de ouders, waarna de tieners hun gang konden gaan. In het begin was het nog even aftasten voor de tieners, maar al snel stonden zij ook op de dansvloer en werd het een groot feest. De DJ die bij beide disco’s draaide, speelde goed in op de leeftijd van de kinderen.

De minidisco was voor kinderen van negen tot elf jaar. De teenageparty voor jongeren van twaalf tot vijftien jaar. De minidisco begon om 19.00 uur tot 21.00, waarna de teenageparty begon, die om 24.00 was afgelopen. Bij de entreeprijs van 5,- euro waren twee consumptiemunten inbegrepen. Daarnaast waren de prijzen van de consumpties aangepast, zodat het voor iedereen betaalbaar zou zijn.

Dat de avond in Boskamp zo’n succes is geworden, kwam mede door de inzet van Diane Groot Koerkamp, de gemeente Olst-Wijhe in de vorm van het Dorps Ontwikkelings Plan (DOP) en Marco van der Beek, die tijdens deze avond voor de veiligheid van de kinderen heeft gezorgd.

De organisatie is alweer druk bezig met het plannen van een volgende disco. Wil je op de hoogte blijven? Ga naar de Facebook pagina van Café Ruimzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.