jongerendisco in boskamp

Dorps Ontwikkelings Plan (DOP) houdt een swingende minidisco en teenage party bij Café Ruimzicht in Boskamp. Op woensdag 20 februari wordt daar van 19.00 uur tot 21.00 uur een minidisco gehouden voor jongeren van negen tot en met elf jaar. Om 21.00 uur gaan de twaalf- tot en met vijftienjarigen door met de teenage party tot 24.00 uur. Een swingende avond met echte discjockeys.

De entree voor de disco en voor de party is 5,- euro. Daarvoor krijg je ook twee consumpties. Er wordt geen alcohol geschonken.

Heb je interesse? geef je dan vooraf op bij Diana Groot Koerkamp (dianabruijnes@hotmail.com) of bij Café Ruimzicht. Zo weet de organisatie van te voren ongeveer hoeveel tieners zij kunnen verwachten. Ook jongeren die buiten Boskamp wonen zijn van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.