jansen mag niet verder bij handbal heeten

“Dat was inderdaad een moeilijke beslissing en daarbij heeft de huidige lage klassering op de ranglijst zeker geen enkele invloed op gehad,” verklaart het bestuur. Wat de reden wel is, maakt het bestuur in haar communiqué echter niet bekend.

“Zoals het er nu naar uit ziet, stoppen er aan het eind van het seizoen diverse speelsters en zal de selectie van volgend seizoen er heel anders gaan uitzien. We zullen nog meer vanuit de jeugd moeten gaan werken en bouwen aan een nieuw team. Dat zal de nodige inspanning, tijd en moeite kosten maar we zijn er van overtuigd dat er voldoende talent aanwezig is om over paar jaar weer bovenin mee te draaien,” stelt het bestuur.

Wie Jansen opvolgt is nog niet bekend. “Zodra er meer bekend is over de situatie voor volgend seizoen zullen we daar zeker mededelingen over doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.