indringend concert van bender in heino

De driekoppige band Bender heeft met prachtige Nederlandstalige luisterliedjes een theateravond gecreëerd waarin onthaasting centraal stond. Back-to-basic liedjes met eenvoudige arrangementen maar met een geweldige diepgang. Bert Visser met zijn ietwat rauwe stem, Jos Caspers op de contrabas en Tom Bak op de gitaar. Met zijn drieën lieten ze zien hoe ze met kwaliteit in plaats van kwantiteit een zaal kunnen boeien. Dit kwam het beste tot uiting in het lied De wereld wacht op mij.

Hilarisch en soms ontroerend waren de verhalen over hoe de verschillende liedjes tot stand zijn gekomen. Een minpuntje aan de voorstelling was dat de groep ondanks de puurheid van de liedjes en de kwaliteit van de muziek toch iets te kort kwam aan dynamiek en tempo voor een perfecte performance. Maar een groep als Bender, die pas laat is doorgebroken, moet daarin nog groeien. Voor de bezoekers van Theater Podium Heino was het weer een mooie theateravond.

Zondagmiddag 20 februari is de volgende voorstelling. Jazzgroep Blue voice treedt dan op. Woensdagmiddag 27 februari is er een kindervoorstelling. Meer informatie vind je op staging2.podiumheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.