in beeld springen in luttenberg

In manege De Luttenberg vinden dit weekend de laatste indoor springwedstrijden van dit winterseizoen plaats. De klassen BB tot en met ZZ gehouden. De organisatie hiervan is in handen Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’.

Zaterdag overdag werden de klassen L, M, Z en ZZ afgewerkt. Zaterdagavond komen de combinaties voor klassen BB (een oefenparcours zonder prijzen) en de klasse B in de ring. De klasse B wordt op rijstijl beoordeeld.

Ook zondag kunnen de ruiters en amazones voor de klassen BB, B en L starten. Er wordt beide dagen geen entreegeld aan het publiek gevraagd, een ieder is van harte welkom. Verdere informatie zoals de deelnemerslijst en starttijden zijn te vinden op staging2.paardensportluttenberg.nl of op staging2.startlijsten.nl

Onze fotograaf Johan Wolff maakte vandaag al een reportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.