Home / archiefcentraal / in april besluit over dorpshuis nieuw heeten

in april besluit over dorpshuis nieuw heeten

De Raalter gemeenteraad neemt in april een besluit over de bouw van een zogeheten MFA in Nieuw Heeten. De verwachting is dat in het laatste kwartaal van dit jaar de schop in de grond kan, dat meldt Stichting Sport & Cultuur Nieuw Heeten op de website Nieuw Heeten online.

Ongeveer een maand geleden is er overleg geweest met de buren van de Belte, waar de accommodatie gebouwd moeten worden. In dat gesprek is de laatste situatieschets en bouwtekening is besproken. De situatieschets is iets gewijzigd na overleg met de gemeente.

Op 2 maart is er een meedenksessie voor een afvaardiging van alle leden van het Timmermanshuis, waarin alle toekomstige gebruikers de gelegenheid krijgen hun wensen en ideeën met betrekking tot de beschikbare ruimtes kenbaar te maken. Zo’n zelfde sessie wordt ook op 4 maart gehouden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.