Home / archiefcentraal / hoe overleef ik als keukenprinses bij smon

hoe overleef ik als keukenprinses bij smon

Woensdagmiddag 27 februari a.s. zijn alle meiden tussen de 10 en 14 jaar uitgenodigd voor onze meidenmiddag: ‘hoe overleef ik….. ! Dit keer is het thema Keukenprinses! Maak je eigen cupcakes en versier ze daarna met leuke kleurtjes fondant of marsepein! Maak bijvoorbeeld een ‘hoe overleef ik’ cupcake. Ook spelen we het ‘Hoe overleef ik’ spel en kun je ervaringen en survivaltips delen met andere meiden.

Deelname is gratis en opgave niet nodig. Locatie: SMON Welzijn in ontmoetingscentrum de Schakel in Nieuwleusen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons opnemen via telefoonnummer: 06-11951284 | 0529-482121 of via e-mail: joyce@smon.nl

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.