hans kazan met nieuwe show in hoftheater

Hans Kazàn komt met zijn nieuwe theatershow 4D Magic naar het Hoftheater in Raalte. In deze show zal Kazàn samenwerken met zijn zoon Steven, die als comedian aan de weg timmert. De goocheltrucs van Hans zullen op hilarische wijze door Steven onderbroken worden, wat beslist onbedaarlijke lachsalvo’s zal opleveren. Het wordt een programma waar het plezier vanaf spat.

In 4D Magic vertelt Kazàn over dingen die hem overkomen zijn in zijn leven. Dit nieuwe programma zit boordevol visuele verrassingen. Ook laat hij een aantal verbluffende telepathie-experimenten zien. Hans leest je gedachten en laat voorwerpen bewegen door gedachtekracht.

Als extraatje zal Hans na de voorstelling in de foyer voor de liefhebbers een goocheltruc uitleggen die iedereen thuis voor vrienden en bekenden kan opvoeren.

De theatershow vindt plaats op zaterdag 9 maart om 20.15 uur. Kaarten kun je reserveren via staging2.hofinsalland.nl en bibliotheek Raalte (0572) 36 36 37. Meer informatie over de show vind je op staging2.impactentertainment.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.