Home / archiefcentraal / handsome poets naar pedro pico pop

handsome poets naar pedro pico pop

De Handsome Poets komen naar Raalte. Ze staan dit jaar op Pedro Pico Pop. Op hetzelfde festival komen Jaya the Cat, Richie Dagger en BlackBoxRed.

Handsome Poets speelt toegankelijke indiepop, met hits als ‘Blinded‘, ‘Dance (The War Is Over)‘ en het vorig jaar verschenen, supersuccesvolle ‘Sky On Fire‘.

De Amsterdammers van Jaya the Cat omschrijven de muziek die ze maken als Drunk Reggae. Verwacht toeters en bellen, verwacht ska, punk, rock’nroll, dance, dub & reggae. Bijna standaard tijdens een liveshow is de stage-invasion, waarbij publiek heerlijk meedanst en zingt met de band. Liefhebbers van ouderwetse punkrock en psychedelica kunnen hun hart ophalen bij Richie Dagger.

Het duo BlackboxRed omschrijft hun muziek als hard en sexy. Met slechts gitaar, drums en synthesizer produceren ze een rauwe combinatie van dansbare grunge, blues en electro. Na onder andere Lowlands en Eurosonic staan ze nu ook op Pedro Pico Pop.

Pedro Pico Pop vind plaats op zaterdag 8 juni. Kaarten (goedkoper tot 28 februari) zijn verkrijgbaar via www.pedropicopop.com

Lees ook

SallandWonen wil appartementen in Kulturhus

RAALTE – SallandWonen heeft plannen om de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.