handbalsters kwiek verslaan psv

Kwiek kwam goed uit de startblokken en nam al snel een voorsprong van 5-2. PSV was niet in staat de thuisploeg bij te benen en het was dan ook veelzeggend dat de trainer van de gasten al na zes minuten een time out aanvroeg. Dat leek een goede zet, want PSV kwam terug tot 7-6. Vervolgens nam Kwiek weer het initiatief over en de ploeg van trainer Edwin Kippers ging met een voorsprong van 17-14 de rust in.

In de tweede helft was eenzelfde spelbeeld te zien. Kwiek was de bovenliggende partij en controleerde de wedstrijd. Telkens was er een voorsprong van maximaal vijf punten. Toch lukte het de Raaltenaren niet om de wedstrijd definitief te beslissen. PSV wist de achterstand iedere keer weer te verkleinen en bleef daardoor in de wedstrijd.

In de slotfase werd het toch nog spannend in sporthal Tijenraan. Met nog een paar minuten te spelen, bij een stand van 27-26, had PSV meerdere kansen op de gelijkmaker. Maar keepster Karin Roescher hield de thuisploeg op de been. Met een aantal knappe reddingen wist zij de overwinning over de streep te trekken, waardoor Kwiek de vierde periode met winst is begonnen.

Doelpunten Klink/Nijland Kwiek: Piëtte van Hoorn 5, Marieke Brinkhuis 5, Daniëlle Schutte 3, Roos van Breukelen 3, Roos Nijboer 3, Nicole Hemmink 3, Angela Wichers Schreur 2, Rosanne Blankhorst 2, Kim Koolhof 1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.