hamelink op podium in trainingsklassieker

Jasper Hamelink heeft in Sleen een podiumplaats uit het vuur weten te slepen. De Raalter wielrenner van Cyclingteam Jo Piels wist in de trainingsklassieker samen met ploeggenoot Rens te Stroet, Oscar Riesebeek, Joey van Rhee (beide Metec) en de Zweed Michael Olsson te ontsnappen uit het peloton en datzelfde peloton ook voor te blijven.

Doordat de Metec-renners en Jo Piels-renners naar elkaar keken, wist Olsson te profiteren en solo naar de overwinning te rijden. Achter hem sprintte Van Rhee naar een tweede plek, nipt voor Hamelink die het podium compleet maakte. Achter Hamelink finishte zijn ploeggenoot Te Stroet.

Hamelink zal over twee weken in Drenthe zijn wielerseizoen 2013 echt beginnen. De Ronde van Drenthe wordt de openingswedstrijd voor Hamelink, die vorig jaar nog stage mocht lopen bij WorldTour-formatie Vacansoleil-DCM. Dit jaar hoopt Hamelink de stap te maken en uiteindelijk een profcontract te tekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.