guzman intmzzo en groothuizen in hoftheater

Javier Guzman opent op donderdag 21 februari met zijn spraakmakende show Delirium II het weekend in het HOFtheater. Vrijdag 22 februari is het de beurt aan de a capella groep iNtrmzzo en op zondag 24 februari sluit Angela Groothuizen af met de Optigan.

Javier Guzman

Op donderdag 21 februari staat Javier Guzman op het podium van het HOFtheater. Na het succes van het spraakmakende en autobiografische theaterprogramma Delirium uit 2007, waarmee hij de Cabaretprijs Neerlands Hoop won, staat Javier Guzman dit seizoen op de bühne met het onvermijdelijke vervolg op deze voorstelling. In Delirium II gaat hij opnieuw en meedogenloos de strijd met zichzelf aan. De voorstelling begint om 20.15 uur en is al uitverkocht. Er is wel een mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden.

iNtrmzzo

Op vrijdag 22 februari staat iNtrmzzo met Absurd vocal comedy in het HOFtheater. Prettig gestoord theater met een absurdistische verhaallijn, gebracht door vier vocalisten die hun vak verstaan. iNtrmzzo, al vele jaren een gevestigde naam binnen de internationale muziektheaterwereld, wordt geroemd als een van Europa’s beste en meest eigenzinnige a capella groepen. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 18,50 euro.

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen heeft het druk, maar gelukkig niet te druk voor een nieuwe theatershow. Zondag 24 februari staat ze met Optigan op het podium in het HOFtheater. Net als in haar succesvolle shows Klein en Label zingt Angela in haar nieuwe show Nederlandstalige liedjes. Daarnaast neemt ze het publiek mee in ontroerende en geestige verhalen, waarbij emotie en hilariteit hand in hand gaan. De voorstelling op zondag 24 februari begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 18,50 euro.

Binnenkort te zien in het HOFtheater

Do 28 feb Twente Plat Kaarten beschikbaar

Vr 1 mrt Flairck & Basily Gipsy Orchestra Kaarten beschikbaar

Za 2 mrt WIE zinkt Kaarten beschikbaar

Kaarverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater kun je bestellen via de bibliotheek Raalte (0572 36 36 37) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf je stoel kunt kiezen en thuis je e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.