grote problemen voor zomerfestival boskamp

Gaat er definitief een streep door en is er geen alternatieve locatie, dan betekent dat een flinke financiële strop voor de organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers. De nodige aanbetalingen aan artiesten zijn namelijk al gedaan. Zoals de contracten voor de zaterdagavond (duo Nick & Simon en de band Broadway) en de zondag (zanger Johnny Ruysdael en de bands Vegas Music en Averell D); die al zijn ondertekend en aanbetaald. Gaat het festival niet door, dan kan de organisatie dat geld niet meer terugverdienen.

Het weiland net buiten Boskamp waar de feesttent al jaren wordt opgebouwd, wordt dit jaar waarschijnlijk betrokken bij een grote ruilverkaveling. De organisatie heeft recent te horen gekregen dat als dit inderdaad het geval is, het weiland dan niet beschikbaar is voor het Zomerfestival. “Dit is echt slecht nieuws, een flinke strop”, aldus de bestuursleden.

Momenteel besluit het bestuur af te wachten hoe de herverkaveling zich ontwikkelt, wellicht komt het nog goed. “Voorlopig duimen draaien.” Mocht het gebruikelijke perceel toch een onhaalbare kaart blijken, dan wordt nog gekeken of een andere locatie haalbaar is.

Als het festival doorgaat, duurt het van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni. Naast optredens van artiesten staan er activiteiten gepland als een fietscross, greppeltocht, playbackshow, zeskamp en valt er op de zondag zelfs een parachutesprong te winnen.

staging2.zomerfestivalboskamp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.