Home / archiefcentraal / grote ehbo oefening in manege heeten

grote ehbo oefening in manege heeten

EHBO-vereniging Heeten/Nieuw Heeten houdt donderdagavond een grote oefening in de manege in Heeten. Rampscenario’s voltrekken zich donderdagavond. Wat er precies gaat gebeuren, wil Carolien Heuven van de organisatie nog niet vertellen. Anders kunnen de leden van de vereniging zich voorbereiden op de specifieke oefeningen.

Aan de oefening werken bijna 40 ‘slachtoffers’ mee. De leden van de EHBO-vereniging moeten bij de slachtoffers eerst een diagnose stellen voordat ze de verwondingen gaan behandelen. Heuven hoopt dat ongeveer vijftig leden van hun vereniging deelnemen aan de oefening in de manege.

Aanvang van de oefening is om 19.30 uur.

Wie overigens tijd voor een klusje heeft: de vereniging zoekt een voorzitter. Interesse? Bel Carolien Heuven even: 0572-382987.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.