groot onderhoud olykampen gaat door

De afgelopen dagen werd in de media bericht over het uitgestelde groot onderhoud. Hierdoor ontstond onrust in de wijk. De woordvoerder van de bewonerscommissie Olykampen vindt deze onrust onwenselijk en onnodig: “Wij zijn uiteraard niet blij met het uitstel, maar we zijn in goed gesprek met SallandWonen.”

Door maatregelen in het regeerakkoord van het kabinet Rutte II kon SallandWonen volgens eigen zeggen momenteel geen geld aantrekken voor nieuwe projecten. “De financiële positie van SallandWonen is, net zoals die van alle corporaties, nog onduidelijk. We kunnen nu even geen geld lenen en moesten opnieuw aan het rekenen. We hebben daarom alle projecten tijdelijk stil gezet”, aldus Jan van ‘t Land.

SallandWonen zoekt samen met de bewonerscommissie naar de beste aanpak. Omdat de gevels van de woningen er helemaal uit gaan, is de start van de werkzaamheden gepland na de winter. In vergelijking met het oorspronkelijke plan is de aanpak van de helft van de woningen over de winter heen getild. De andere helft zou al na de winter worden opgepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.