go ahead eagles doet zichzelf tekort

Go Ahead Eagles heeft twee dure punten liggen in de strijd om de play-offs. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen directe concurrent Veendam.

Eagles oogde de eerste paar minuten fris. Door een aantal goede kansen waren zij de bovenliggende partij. Echter vielen er geen goals. In de rest van de eerste helft was het zacht gezegd saai. Het spel was voornamelijk op het middenveld en het was erg slordig. Aan het einde waren er enkele kansen maar ook daar vielen geen goals uit. Ruststand 0-0.

In het tweede bedrijf kwam Eagles fris uit de startblokken. Door een paar goede kansen kwam zij op een verdiende voorsprong. Uit een goede corner kopte debutant Bart Vriends goed in. Vriends oogde fris en speelden erg sterk, bijna elk duel won hij achterin. Helaas voor Eagles kwam Veendam terug op een 1-1 gelijke stand geheel tegen de verhouding in. De ploeg van Gert Heerkes had nog geen één kans op doel gehad. Eagles kon het tij niet keren en liet twee dure punten liggen. Eindstand 1-1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.