gezinnen gezocht voor care4kids event

Care4Kids Event Heino zoekt gezinnen met een zorgvraag uit heel Nederland die in aanmerking willen komen voor een gratis verwenweekend. Het gaat om gezinnen die normaal niet zo gemakkelijk met vakantie kunnen gaan omdat één of meerdere gezinsleden een beperking hebben of ziek zijn. De zorgorganisatie Residentiële & Ambulante Zorg (RAZ) houdt het Care4Kids Event Heino dit jaar van 27 september tot en met 30 september 2013.

Lustrumjaar

In 2013 is het een speciaal jaar voor het Care4Kids Event Heino. Dit jaar wordt namelijk de vijfde editie georganiseerd: het eerste lustrum. In de afgelopen vier jaren waren er vele gezinnen met een zorgvraag uit heel Nederland die deelnamen aan het gratis weekend. Er blijkt een grote behoefte aan het zorgweekend, want Care4Kids Event krijgt steeds meer aanmeldingen.

Alle gezinnen verblijven tijdens het weekend op Landgoed Old Heino, in de aangepaste bungalows van Care Holidays Heino. Vrijwilligers in de zorg van de zorgorganisatie RAZ bieden hier zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/of kinderen. Verder is er een activiteitenprogramma en zijn alle maaltijden geheel verzorgd.

Aanmelden

Gezinnen met een zorgvraag en met minimaal één kind, die in aanmerking willen komen voor het verwenweekend van dit jaar, kunnen zich van 1 februari tot 1 mei 2013 zelf opgeven of door derden worden opgegeven. Een aanmeldingsformulier is telefonisch aan te vragen via (088) 328 00 40 of te downloaden via staging2.care4kidsevent.nl.

Sponsoring

Daarnaast zoekt de zorgorganisatie RAZ sponsors die het weekend financieel willen ondersteunen. Het geld is onder andere nodig voor het maken van ontbijtpakketten, het aanbieden van activiteiten en de huur van een grote tent. Wie een bijdrage wil geven, kan dit overmaken op giro 7575 ten name van stichting Care4Foundation in Amsterdam onder vermelding van Care4Kids Event Heino. Giften zijn aftrekbaar van de belasting (ANBI-verklaring). Voor meer informatie over sponsoring van goederen of materialen: mevr. S. Postma, (0883280040 of s.postma@raz.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.