genoeglijke middag aan de ijssel met herman pleij

Op uitnodiging van het NUT, departement Olst-Deventer, Blz. Boekhandel Korten en Bibliotheek Olst-Wijhe komt schrijver Herman Pleij Vertellen. Deze “Genoeglijke Middag” staat in het teken van het thema van de boekenweek: Over zwarte bladzijden en gouden randen in het nationale verleden.

Herman Pleij wordt beschouwd als een van de beste sprekers in Nederland en is regelmatig te zien in televisieprogramma’s. Het lukt hem om een breed publiek enthousiast te maken voor cultuurhistorische onderwerpen. Maar ook inzicht te geven in de historische achtergrond van wat in de maatschappij als “typisch Nederlands” wordt beschouwd.

De Genoeglijke Middag aan de IJssel zal plaatsvinden op zondagmiddag 24 maart in het bibliotheek in het Holstohus aan de Schamhartstraat 5 in Olst. De middag begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur is de zaal open.

De entree is 12,50 euro. Voor leden van het NUT of de bibliotheek (op vertoon van de lidmaatschapskaart) kosten kaarten 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Blz. Boekhandel Korten: 0570-561298 en Bibliotheek Olst: 0570-561664

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.