Home / archiefcentraal / gb raalte wil duidelijkheid over reclame

gb raalte wil duidelijkheid over reclame

Lidy Holtmaat van Gemeentebelangen herinnert het college van B&W nog even aan beloftes die in oktober 2012 zijn gedaan. “Dat u vóór het nieuwe evenementenseizoen 2013 laat weten waar de tijdelijke evenementenreclame kan worden geplaatst en aan welke eisen deze reclame moet voldoen en vooruitlopend op de rest van het beleid locaties aan te wijzen voor deze reclame. In de betreffende brief denkt u aan eenvoudige (interim)beleidsregels die gelden totdat het eventuele nieuwe reclamebeleid in werking treedt. De streefdatum van de vaststelling van deze beleidsregels ligt in het 1e kwartaal 2013.”

In de brief wijst Holtmaat op het naderende evenement in Broekland. “Graag wijzen wij u erop dat binnenkort de Kôle Kermse in Broekland begint en wel op 15, 16 en 17 maart 2013 (ik noem dit om hierbij, buiten de borden om, dit evenement te promoten). U weet ook dat deze data het begin van het evenementenseizoen is en ik wil u hierbij herinneren aan uw afspraak om vóór het evenementenseizoen te komen met een oplossing.”

Holtmaat stelt een drietal vragen:

– Wanneer komt het college met beleidsregels inzake reclame uitingen evenementen?

– Hoe spoedig kunnen deze nieuwe regels dan ingaan?

– Indien dit niet voor 15 maart 2013 mogelijk is, kunt u dan toezeggen om bij het evenement in Broekland, coulant om zult gaan met de reclame uitingen?

Holtmaat wil aanstaande donderdag nog antwoord op haar vragen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.