gaslek aan heuvelweg in luttenberg

Bij graafwerkzaamheden aan de Heuvelweg in Luttenberg is vrijdagochtend een gaslek ontstaan. De kruising tussen de Heuvelweg, Harmelinkstraat en Luttenbergerweg is tussen 10.30 en 12.00 uur afgesloten geweest voor verkeer uit alle richtingen.

Tijdens het voorval zijn er geen gewonden gevallen, wel werd aan bewoners van woningen in de nabije omgeving geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Politie, brandweer en netbeheerder Enexis zijn er in geslaagd de lekkage op een veilige manier te repareren.

Onze collega’s van staging2.parelvansalland.nl waren ter plekke en maakte een verslag en wat foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.