film jackie vrijdag in filmhuis raalte

In Filmhuis Raalte draait vrijdag 1 maart om 20.00 uur de film Jackie. Een luchtige roadmovie waarin de zussen Jelka en Carice van Houten de hoofdrolspelen. De zussen gaan hun verloren gewaande Amerikaanse moeder opzoeken. Samen met haar trekken ze in een gammele camper over Amerikaanse B-wegen.

In maart staat de Nederlandse film in de schijnwerpers bij Filmhuis Raalte. Niet eens in de twee weken, maar wekelijks is er in maart een film te bewonderen. De Marathon staat voor 8 maart op het programma. 15 maart wordt de film Süskind gedraaid, dat verhaalt over de Joodse verzetsheld Walter Süskind. De succesfilm Alles is familie is de week erop (22 maart) te zien.

Kaartjes voor de films zijn te koop bij De Parabool in het Raalter Kulturhus en aan de kassa voor de voorstelling, mits de film niet is uitverkocht. Meer informatie over de programmering is te vinden op staging2.filmhuisraalte.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.