feest na afloop van hhc ijsselmeervogels

Feest na afloop van HHC Hardenberg – IJsselmeervogels met de Dikdakkers

De Dikdakkers in de kantine bij HHC Hardenberg

Zaterdag 2 februari treden de Dikdakkers op in de kantine van HHC Hardenberg. Na afloop van de kraker van het eerste elftal van HHC Hardenberg tegen IJsselmeervogels, zullen de twee voetbalfanaten de kantine op de kop zetten!

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers.

De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repetoire. Tijdens EK’s en WK’s voetbal treden de D!kdakkers op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de D!kdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte (oranje) feestact.

Hun meest actuele hit die opgenomen is met het carnaval van 2013 in het vizier, is getiteld: “Bobsleelied”. Een aanstekelijk nummer dat het in de komende winterse feestperiode zeer goed zal doen! De single levert de heren in ieder geval de nodige publiciteit op, zowel de Panorama en de Telegraaf wijden een artikel aan de heren.

Na het uitkomen van de single besluiten de D!kdakkers om een opmerkelijk item mee te nemen op het podium. Een echte Bobslee wordt tijdens de show op de bühne neergezet waarna een aantal mensen uit het publiek zullen worden uitgenodigd om plaats te nemen in de slee!

D!kdakken betekent; Eten, Feesten, Drinken en Vrolijk zijn…….wie wil dit nu niet!

PH

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.