fanneke uit heino benelux kampioen buikdans

Fanneke uit Heino is Benelux Kampioen Buikdans geworden in Heerlen. Samen met Showteam Shazadi won ze de titel na drie spannende ronden. Hiermee konden ze deze titel toevoegen aan hun lijstje.

De dames van Showteam Shazadi zijn ook aanwezig tijdens de jaarlijkse buikdansshow voor het goede doel. Deze keer is er een feestavond voor jong en oud in Grand-Café Pauw in Warnsveld. De show vindt plaats op 9 maart aan de Rijksstraatweg 11. Het wordt een avond met buikdans, Bollywoord en burlesque. Van 19.00-20.00 en 21.00-22.00 uur zijn optredens van danseressen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Doetinchem en Zwolle. Van 20.00-21.00 en 22.00-23.00 uur kan het publiek zelf dansen op de vrolijke muziek van de bekende Iraakse feestband ‘Raad al Hadjer’.

In de middag is er gelegenheid om gratis workshops te volgen:

15.30-16.00 uur Yogaworkshop

16.00-16.30 uur Buikdansworkshop

16.30-17.00 uur Bollywoodworkshop

17.00-17.30 uur Burlesqueworshop

Het geld wat wordt opgebracht gaat naar Amma’s Charitatieve organistatie Embracing the World. Deze organisatie heeft vel hulpprojecten waaronder vrouwen empowerment, gratis onderwijs, ziekenhuizen, en huizen voor mensen die in grote nood zitten.

Kaarten zijn te bestellen via sheila@sheilabuikdanscentrum.nl of 06-21427703. Kosten in de voorverkoop zijn 9 euro en aan de kassa 10 euro (kinderen tot acht jaar halve prijs). Kijk voor meer informatie op staging2.sheilabuikdanscentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.