extra voorstelling 3koteboebo in hoftheater

De benefietvoorstelling en een extra voorstelling van 3Koteboebo in Bathmen waren in no-time uitverkocht. Veel mensen hadden daardoor geen kaartje. Daarom is er in het HOFtheater in Raalte een extra voorstelling.

Na ruim anderhalf niet te hebben opgetreden zijn ze nu weer terug. 3Koteboebo heette eerst Zwiekoteboebo. Omdat John Zwiers definitief is gestopt is de naam veranderd. Ze traden al op met hun cabaretvoorstelling tijdens Stöppelhaene 2012.

Het gaat om een avondvullend programma waarbij enkele nieuwe sketches voor het nieuwe programma worden uitgeprobeerd. Ook zullen er oude stukjes worden gedaan die leuk zijn om een keer weer te zien.

Ook bij dit optreden gaat het om een benefietvoorstelling waarbij de mannen geld in willen zamelen voor de school voor speciaal onderwijs ‘De Zonnehof’ in Raalte. Er is tijdens de avond ook een fooienpot voor dit goede doel aanwezig. Het andere deel van de omzet gaat naar 3Koteboebo zelf, om een nieuw programma op te kunnen zetten.

Kaarten voor 3Koteboebo op zaterdag 27 april om 20.15 uur in het HOFtheater zijn te bestellen via staging2.hofinsalland.nl (waar je zelf je stoel kunt kiezen en thuis je e-ticket uit kunt printen) of bij de Bibliotheek in Raalte (0572-361 361). Indien er op de avond/middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.