Home / archiefcentraal / eerste prinsengrachtconcert een feit

eerste prinsengrachtconcert een feit

Op het Overijssels Kanaal werd zaterdagmorgen (om 11.11 uur) het eerste ‘Prinsengrachtconcert’ van Overijssel gehouden. Dit is een initiatief van Carnavalvereniging De Stöppelkaters en de ‘TismawjewendBand.

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters wil ieder jaar ‘iets nieuws’ toevoegen aan hun fenomeen ‘De Prinsengracht’ in Raalte. Vorig jaar voorkwamen ijzige kou en een dikke ijslaag op het Overijssels Kanaal de tewaterlating van de oud-Prinsen.

In de huidige carnavalsperiode sieren bootjes met karikaturen van hoogwaardigheidsbekleders (oud-Prinsen) uit de vereniging het water van het tot Prinsengracht omgedoopte Overijssels Kanaal. Den Vergulden Kater (De Leeren Lampe) en de Daggertsbrug vormden het decor van deze nieuwe Stöppelkateractiviteit.

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.