eerbetoon the man in black in taveerne tivoli

Taveerne Tivoli in Raalte presenteert op zaterdag 23 februari een tributeavond in het teken van The Man in Black Johnny Cash. De coverband Boys named Sue verzorgt een optreden. De kaartverkoop is reeds begonnen.

De invloedrijke Amerikaanse countryartiest Johnny Cash brak halverwege de jaren vijftig door naar het grote publiek. Cash was een echte volksheld, een countryrebel, die op kwam voor de verschoppelingen in de gevangenissen en zijn eigen strijd voerde met drank en drugs. In de jaren negentig bereikte hij een nieuw publiek met de platen die hij opnam voor het label American Recordings van Rick Rubin. Cash overleed in 2003, enkele maanden na het heengaan van zijn vrouw June Carter.

Boys named Sue is vijfkoppige Johnny Cash tributeband. De heren spelen alle hits van Cash: de countryklassiekers, maar ook de nummers uit zijn American Recordings periode. Onlangs namen de heren in navolging van Cash een live dvd op in een (voormalige) gevangenis.

Meer informatie op: staging2.boysnamedsue.nl De avond begint om 21.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Taveerne Tivoli: staging2.taveernetivoli.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.