edwin kippers vertrekt bij kwiek

Edwin heeft te kennen gegeven dat hij zijn ambities in het trainersvak een nieuwe invulling wil gaan geven. Het is nog niet bekend wat Edwin exact gaat doen. Edwin wenst te benadrukken dat de samenwerking met zijn team, binnen de club en met het bestuur goed te noemen is. Hij heeft met Dames 1 afgesproken er een heel lang seizoen van te maken, wat betekent dat een plek en een hoofdrol opeisen in de nacompetitie het sportieve doel van dit seizoen is.

Wim Kieftenbeld heeft richting de groep van Dames 1 en Edwin te kennen gegeven dat het bestuur nog graag een seizoen met Edwin was doorgegaan. “Uiteraard respecteren we het besluit van Edwin en gaan we op zoek naar een opvolger die past bij de sportieve ambitie van de club.”

Het seizoen is nog in volle gang en Dames 1 is de laatste tijd goed op dreef. Zaterdag 2 februari speelt Dames 1 thuis om 19.30 uur in Tijenraan tegen Quintus 2. “Het zou een prachtig gebaar en signaal naar Dames 1 zijn als het handbal minnend publiek uit Raalte en omstreken niet alleen komt kijken, maar ook de Dames enthousiast gaan aanmoedigen”, aldus Kieftenbeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.