Home / archiefcentraal / eagles wint ook niet van fc oss

eagles wint ook niet van fc oss

Go Ahead Eagles heeft maandagavond ook niet weten te winnen van FC Oss. In de Adelaarshorst eindigde de wedstrijd in 2-2. Eagles kwam in de eerste helft tegen de verhouding in op achterstand dankzij een doelpunt van Roy de Ruiter. Maar nog voor rust stelde de ploeg van trainer Erik ten Hag orde op zaken. Quincy Promes benutte een strafschop, Xander Houtkoop maakte de 2-1.

De tweede helft lieten de Deventenaren het na over de laagvlieger in de Jupiler League heen te walsen. Invaller Ruud van den Dungen schoot tien minuten voor het laatste fluitsignaal de bal op fraaie wijze achter doelman Nick Marsman.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.