eagles verslaat helmond sport

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond gewonnen van Helmond Sport. In eigen huis werd het 2-1.

Hoewel het begin van de wedstrijd weinig aantrekkelijk voetbal bevatte, kende met name de tweede helft meer vermaak voor de bijna 3.500 aanwezige toeschouwers. Een flauwe eerste helft bleef doelpuntloos.

Het tweede bedrijf van het duel kende een aantrekkelijker verloop. Na amper twee minuten spelen werkte Houtkoop de bal in het doel van de bezoekers uit het zuiden van het land. Nog geen tien minuten later tekende Quincy Promes voor de tweede treffer voor Eagles. Hoewel Fazli ruim tien minuten voor tijd nog een tegentreffer maakte, kon Helmond Sport geen gelijkmaker afdwingen.

Door de overwinning heeft de Deventer’ club de zevende positie op de ranglijst flink verstevigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.