dramatisch verloop heetense elfstedentocht

Bij de grote oefening die de vereniging hield werden ongevalssituaties in Elfstedenscenario nagebootst. Ze hadden allen betrekking op schaatsen. Van schaafplekjes, botbreuken, onderkoeling ,bevroren ledematen, door het ijs gezakten en zelfs iemand die een paar vingertoppen was verloren door een schaats. Er was zelfs ‘koek en zopie’.

Hier konden de bezoekers en de slachtoffers en hulpverleners warme chocolademelk en een broodje worst krijgen. De grote oefening is gehouden om de algehele kennis van de EHBO-leden te onderhouden of zelfs wat op te vijzelen. zoals elk jaar was er weer een grote opkomst.Ongeveer 55 leden namen deel.

Er waren dit jaar ook een aantal kinderen van de basisschool aanwezig als slachtoffer of figurant. Het zijn kinderen die op dit moment bezig zijn met de jeugd EHBO-opleiding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.