dorpsdichter moet via deskundige commissie

n.

De Hair vindt dat zijn verkiezing op een studentengrap begint te lijken. “Meneer Poelhekke heeft 750 euro verdiend en kan nu mooi met zijn vrienden een bieravond houden. Zo’n verkiezing moet wel een bepaalde inhoud hebben, ik ben van het oude stempel: Stop ermee of doe het goed.”

Poelhekke laat op Twitter op zijn minst opmerkelijke teksten los. Hij omschrijft zichzelf daar als “ultraconservatief mannetje dat fout zal zijn in alle oorlogen die ons wachten, droomt van een anonieme kantoorbaan en zich afrukt op lesbische porno“. Poelhekke laat opmerkingen los als “Het is een avond voor jenever en sambuca, voor tegen de bar kotsen, op straat gegooid worden en ontwaken in een broek stijf van de urine”, “Eens even zien of (naam weggehaald)hem d’r vanavond enorm diep insteekt! Kom op (naam weggehaald), blaf die hoer vol! #kankersletten #bzv” en “Vanavond gezellig Duitsland kijken met mijn oudtante. Fanatieke supporter hoor, altijd geweest ook. Heeft nog een peloton SS-ers gepijpt.”

De Hair pleit voor een deskundige commissie: “Voordat iemand zich kandideert, moet hij een bepaalde periode van tevoren eerdere werken van zichzelf inleveren. Ik heb nu het gevoel dat het weer op zijn boerenfluitjes is gedaan.”

De Hair vermoedt dat de nieuwbakken dorpsdichter een studentikoze grap heeft uitgehaald. “Hij heeft gewoon voldoende stemmen op Facebook binnengehaald, daar hou ik niet van. Ik vind het een diskwalificatie voor Benne Solinger en Gert Katerberg. Als ik de wethouder zou zijn en hem een prijs uit moest reiken, dan zou ik me nog eens achter mijn oren krabben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.