dorie haarman the art company zondag open

Dorie Haarman The Art Company is zondag 3 maart geopend. Dorie en Hein Haarman zijn deelnemer van de Kunstroute Overijssel. Tijdens deze kunstroute stellen bekende kunstenaars en galeries hun deuren open voor het publiek.

Behalve aan De Waag 11 heeft Dorie Haarman The Art Company ook een deel van de vaste collectie onder gebracht aan de Nieuwe Markt 6. Deze locatie is alleen geopend tijdens de open dagen en op afspraak. Dorie en Hein Haarman hopen je aanstaande zondag op beide locaties te mogen begroeten. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op staging2.doriehaarman.nl Wil je meer weten over de kunstroute? Kijk op staging2.kunstrouteoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.