Home / archiefcentraal / dj chainreaction en dj raoul gidyon in club gouv

dj chainreaction en dj raoul gidyon in club gouv

DJ ChainReaction en DJ Raoul Gidyon komen aanstaande zaterdag draaien in Club Gouv, het zaaltje achter Café De Gouverneur.

DJ Raoul Gidyon draaide al enkele jaren tijdens de Stöppelhaene op het terras bij De Gouverneur. Ook draait hij regelmatig op de Clubnight van Club Moskou in Deventer. Raoul begon meer dan vijftien jaar geleden te draaien achter de draaitafels. Na de intro van zijn cd startte hij een carrière in de house en latin muziek als DJ Larou. De verandering van zijn naam in 2008 maakte hem meer commercieel en gaf hem mogelijkheden om te draaien op festivals als Summeloverz Festival en Riversite Festival. Na een paar jaar besloot hij verder te gaan met produceren als DJ net de naam Raoul Gidyon.

DJ ChainReaction begon vroeger onder andere in Club Gouv met draaien, daar was hij jaren Resident DJ. Hij is tegenwoordig een belangrijke DJ en producer bij het Minus is More label en werd ontdekt door Luna & Crypsis in 2009. Na zijn samenwerkingsverband met Crypsis is hij tegenwoordig bezig met een solo carrière. Hij was verantwoordelijk voor de officiële Emporium 2010 Anthem. De track “Lellebel” wordt gespeeld op elke grote hardstyle evenement en biedt een solide basis voor de toekomst. Ook heeft hij komende optredens in landen als Zweden, België, Frankrijk en Duitsland. Meer informatie is te vinden op http://chainreaction.dj/ en http://www.raoulgidyon.com/

De aanvang is om 22:30 en de entree is gratis.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.