directie eagles in gesprek met supporters

De gesprekken vinden plaats onder leiding van Marcel Wenting en Edwin Lugt. “Go Ahead heeft betrokken fans, de commissarissen van Go Ahead Eagles willen horen hoe de supporters tegen de club aankijken. Het mag van ons overal over gaan. Wel of niet verbouwen, het technisch beleid, de combi’s naar de uitwedstrijden, de communicatie, noem maar op. Ons voornemen is vooral om te luisteren”, aldus Edwin Lugt, de beoogd voorzitter.

Voorlopig zijn drie van deze ‘luistersessies’ gepland. De RvC van Go Ahead Eagles wil, als dit initiatief aanslaat, vaker dit soort sessies organiseren. De eerste sessies staan gepland voor 19 maart 2013, 29 maart 2013 en 5 april 2013. De bijeenkomsten beginnen om 18.30 uur en duren een uur. De club zorgt voor een broodje en koffie.

Plaats van handeling is het stewardhome in gebouw Larenstein, achter de hoofdtribune. De RvC wil met maximaal vijftien supporters tegelijk spreken. “Het moet een echt gesprek worden, wij willen mensen kunnen aankijken en zij ons”, aldus Marcel Wenting .

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. “Door zaken, ook de minder prettige, publiekelijk te delen krijg je draagvlak. Streven van de nieuw geformeerde RvC is om het draagvlak voor Go Ahead Eagles in Deventer en omgeving te versterken. Deze sessies moeten daaraan een bijdrage leveren.”

De luistersessies maken onderdeel uit van een groter geheel. Begin maart gaat de RvC met het gemeentebestuur van de Deventer om tafel. Ook staan voor de komende maanden ontbijtsessies met sponsors op de rol.

Aanmelden kan per email: info@ga-eagles.nl of telefonisch (0570-621357). Geef aan welke van de drie bijeenkomsten je wilt bezoeken. Aanmelden kan tot en met 17 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.