derde talententoernooi in heino

VV Heino houdt op dinsdag 19 februari voor de derde keer het talententoernooi voor D-pupillen (kinderen jonger dan dertien jaar). Het toernooi vindt plaats om 14.00 uur op Sportpark de Kampen. Je bent van harte welkom om de voetballers te komen aanmoedigen.

Ook dit jaar zullen er weer diverse Betaald Voetbal Organisaties (BVO) met hun jeugdteams aanwezig zijn, namelijk FC Twente VA D2 (2e div), FC Twente VA D4 (hfd.kl.) en PEC Zwolle D2 (hfd.kl.). Zij zullen het moeten opnemen tegen ATC’65 D1 (2e div), Wijhe’92 (1e kl) en vvHeino D1 (2e kl).

Dit jaar liggen alle kansen weer open aangezien Vitesse D2 en GA Eagles D2, winnaars van de eerste en tweede editie, er dit jaar niet bij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.