den daas pluim voor wethouder van loevezijn

Gemeenteraadslid Egbert den Daas is positief verrast door het bericht dat de bruggen die Heino en Kiezebos verbinden binnenkort het onderhoud krijgen dat ze nodig hebben. “Soms zit het mee, soms zit het tegen in de politiek,” stelt de Heinoër. “Door bijgaande actie van het college ben ik blij verrast.”

“Tijdens de begrotingsvergadering heb ik aandacht gevraagd voor de slechte staat van fiets- en voetbruggen in Heino.” Hierop nodigde hij wethouder Van Loevezijn uit op de thee om daarna de bruggen samen eens te inspecteren. “Dit is gebeurd en de wethouder heeft samen met mij geconstateerd dat het inderdaad bar en bos was met de genoemde bruggen. De wethouder beloofde vervolgens er met de betrokken ambtelijke organisatie naar te kijken.”

Donderdag bracht de gemeente naar buiten dat de bruggen aangepakt worden. “Zoals uit het persbericht blijkt heeft hij woord gehouden. Dit verdient een pluim.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.