den daas beslissing verbaast me niet

Den Daas is echter niet verbaasd over het besluit. “Een aantal jaar geleden, in een vorige raadsperiode, kwam een hoge ambtenaar van het ministerie uitleg geven aan de gemeenteraad. Toen werd klip en klaar duidelijk dat men er in Den Haag van overtuigd was dat er niets mis is met de doorstroming. De gemeentelijke politici hebben toen niets gedaan met die uitspraken. Dan hoef je geen genie te zijn dat het er bij bezuinigingsdrift aan gaat. Ambtenaren adviseren de minister immers bij haar besluiten.”

Als gemeenteraadslid stelt hij voorop dat hij het spijtig vindt. “Jammer, maar wij gaan daar niet over. De realiteit volgens het ministerie is nou eenmaal zo en als je de cijfers vergelijkt met de randstad is de doorstroming hier vast beter.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.