de voetbal academie in maart weer van start

De Voetbal Academie gaat op 8 maart weer van start. Enthousiaste jongens en meiden uit heel Salland kunnen hier aan mee doen. Momenteel zijn er spelers uit Heeten, Broekland, Olst, Wijhe, Raalte, Deventer en Zwolle die wekelijks komen trainen op de velden van Wijhe’92. Met leuke en gevarieerde oefenvormen wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van deze spelers. Het enthousiasme van zowel de trainers als de spelers zorgt ervoor dat er een hele leuke sfeer is en ook nog veel geleerd wordt.

Trainer Daan Koerhuis is oprichter van De Voetbal Academie en staat bekend om zijn positieve aanpak. Hij geeft aan dat wanneer de sfeer goed is en er veel plezier is op de trainingen, kinderen veel meer leren.

Omgang met elkaar is belangrijk en daarbij hebben kinderen regels en grenzen nodig. Deze worden op een hele speelse manier aangeboden waardoor er een sfeer ontstaat waarin iedereen zich kan ontwikkelen.

In de afgelopen vijf seizoenen hebben er al heel erg veel spelers getraind bij De Voetbal Academie. Er is zelfs één speler die er al vijf seizoenen bij zit. Tom van de Staal uit Heeten is volgens Koerhuis gegroeid van een kleine, rustige jongen naar een sterke, technische speler. Dit komt niet alleen door De Voetbal Academie, want spelers trainen gewoon bij hun eigen vereniging. De Voetbal Academie is een aanvulling van één training in de week. Er zijn voetballers die wel elke dag willen trainen. Juist voor die doelgroep is De Voetbal Academie er.

Momenteel zijn er nog een paar plaatsen voor de trainingen in maart. Aanmelden kan via de website: staging2.devoetbalacademie.nl en met vragen kun je mailen info@devoetbalacademie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.