Home / archiefcentraal / de nieuwe stempel in de leeren lampe

de nieuwe stempel in de leeren lampe

De Leeren Lampe presenteert op zaterdag 23 februari een nieuwe editie van DLL Live. Op het podium van de Theaterzaal staan de bands De Nieuwe Stempel, Manhattan en New Raise. In de Music Factory verzorgen DJ’s van Q-music de muziek.

De Nieuwe Stempel

De Nieuwe Stempel brengt een crossover van rap en rock. Van funky gitaarslagjes naar scheurende uithalen, met de muziek van De Stempeliers, het koosnaampje van de band, kun je alle kanten op. De Raalter band zit momenteel flink in de lift. In 2012 heeft de band zo’n veertig optredens gedaan. Tevens won De Nieuwe Stempel de talentenjacht De Wraak van Salland.

New Raise

New Raise uit Wijhe mengt invloeden uit de bluesrock met classic rock. Naast eigen werk brengt de band covers van onder andere The Black Keys en Muse. New Raise bestaat ruim drie jaar en na verschillende bezettingswisselingen is het een inmiddels een vaste club.

Manhattan

Manhattan is een frisse, krachtige coverband. Met een groot repertoire, waarbij het accent ligt op pop en rock, is de band voor elk feestje inzetbaar. Manhattan bestaat uit Robin Buters (zang), Hein Jordens (bas), Sidney te Grotenhuis (gitaar/zang), Tim Röttger (toetsen/gitaar/zang) en Wesley Postema (drums).

Q-music The Party

Q-music The Party is een complete show met non-stop goede muziek, enthousiaste deejays en het steeds populairder wordende Foute Uur. De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, (0572) 35 58 55. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.