Home / archiefcentraal / de jonkvrouwen treden op in t wooldhuis

de jonkvrouwen treden op in t wooldhuis

Het Songs van Toen Koor ‘De Jonkvrouwen’ treedt op donderdagavond 14 februari op voor de bewoners van ’t Wooldhuis te Heino. De eerste klanken hoor je om 19.30 uur. Vele songs van toen en ook ‘meezingers’ worden gepresenteerd.

Het Songs van Toen koor ‘De Jonkvrouwen’ bestaat nu een jaar en heeft haar thuisbasis in het Speeltuingebouwtje in Assendorp te Zwolle. Men komt naar Heino met zeker 25 dames. De instrumentale begeleiding bestaat uit de accordeonisten Gerie Vernhout uit Dedemsvaart en Herman Kok uit Zwolle, contrabassist Jan Teule uit Heerde en drummer Jan Meijer uit Zwolle. De dirigent is Flip Jonkman uit Heino, een ‘thuiswedstrijd’ dus.

Genoemd koor was vorig jaar ook aanwezig tijdens de 2e Open Muziekestafette Heino. De verrichtingen van ‘de Jonkvrouwen’ zijn nu ook te volgen op Facebook. Begonnen wordt in Heino met het instrumentale ‘Sail along Silvery moon’ waarna het koor onder andere liederen zingt van Cliff Richard, Elvis Presly, The Everly Brothers, Benny Neiman en Zusjes de Roo. Ook het prachtige ‘The Rose of Allendale’ van de Dubliners staat op het programma maar ook echte Nederlandstalige meezingers komen voorbij.

Voor het boeken voor een optreden kan men terecht bij: Hennie ter Haar g.haar@home.nl Ook zijn nieuwe leden van harte welkom, zo laat het koor weten.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.