danny giles band in bluescafe

De Blues-rock-formatie Danny Giles Band uit Engeland komt op vrijdag 22 februari naar het Bluescafé in Oortwijn in Heino. Wanneer je vanaf 19.00 uur in het café aanschuift en de live-uitzending meemaakt van Bluestown rol je vanzelf in het live-concert dat de Danny Giles Band geeft vanaf 21.30uur in de aangrenzende serre. De toegang is gratis.

De Danny Giles Band overspoelt je als een Rock en Blues vloedgolf. Geïnspireerd door Walter Trout, met de power van Dimebag Darrell en de snelheid van Yngwie Malsteen weet hij als geen ander toch échte blues te verkondigen. Danny Giles (1981) is niet alleen een gitaargrootmeester maar met zijn herkenbare doch eigen stemgeluid completeert hij het plaatje. Kortom een Bluesheld.

Met zijn muzikale achtergrond en zijn 15 jaar Rock/Bluesgitaar ervaring in zijn vaders band The Chicago Thieves in zijn rugzak, toert Danny nu al enige jaren met zijn eigen Power Band. De Danny Giles Band afgekort DGB heeft al in korte tijd een reputatie opgebouwd met hun vurige shows, en als support act van onder andere Skinny Molly, de legendarische Yardbirds en the Nimmo Brothers.

Europa ligt aan hun voeten en mede daarom zijn ze ook regelmatig te vinden in Nederland waar ze telkens weer een overweldigende indruk achter laten.

Op vrijdag 22 maart zal de Ierse Eamonn McCormack acte de présence geven tijdens de derde editie van Bluescafé Oortwijn. In de loop van 2013 houdt Bluestown u op de hoogte van de vervolgconcerten op staging2.bluestown-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.