dance classics show in wijhe

Jambalaya soundservice organiseert de Dance Classics Show. Bij de Dance Classics Show keer je terug in het verleden van Saturday Night Fever, Disco Inferno en Studio 54. Met de muziek, de mensen en de sfeer van toen. Het partycentrum wordt omgebouwd tot een compleet discopaleis. Soul, funk en discokrakers zullen te horen zijn. Ook zullen er videoclips uit de oude doos op de schermen worden vertoont en komt er een geweldige lichtshow.

De Dance Classic show is voor 21-plussers en wordt gehouden op vrijdag 1 maart in Partycentrum The Longhorn aan de Langstraat in Wijhe. De aanvang is 21.30 uur en de zaal is open om 20:30. Kaarten kosten 6 euro.

Op donderdag 28 februari is er een korting van 1 euro op een entreekaart bij alle verkoopadressen. De verkoopadressen zijn: The Longhorn, Schoenmode de Boer en Slagerij Bergevoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.