dalfsen vitaal beurs in trefkoele

Zaterdag 9 maart wordt er van 10.00–16.00 uur weer een Dalfsen Vitaal beurs gehouden, ditmaal in hal 1 van de Trefkoele. In Dalfsen zijn er vele mensen die zich beroepsmatig bezighouden met vitaliteit en gezondheid. Op deze beurs komen uiteenlopende gebieden aan bod zoals therapieën, coaching/begeleiding, beweging en voeding. Elke deelnemer heeft zijn/haar eigen specialisatie en wil u graag iets vertellen over hun vakgebied en hun passie. Op deze dag is het mogelijk vrijblijvend kennis te maken met vele verschillende benaderingen, u krijgt uitleg over de mogelijkheden en u kunt ze vragen wat u wilt.

Naast dat u kunt kennismaken met verschillende therapieën, zoals klassieke homeopathie, massagetherapie, voetreflexologie, craniosacraal therapie, NLP, Jassentechniek, en Dorn-therapie, is er een loopbaancoach aanwezig. Verder wordt er uitleg gegeven over mindfulness en (kinder-)yoga. U kunt informatie inwinnen over dyslexie en aanverwante problematiek. Er is een diëtiste aanwezig en tussen de middag kunt u genieten van een heerlijke lunch bereidt met heerlijke, streekeigen ingrediënten van de boerderijwinkel ‘de Groene Marke’.

De entree is gratis. Bij sommige deelnemers is het mogelijk om te ervaren hoe een behandeling aanvoelt. Hiervoor wordt een kleine vergoeding van €7,50 gevraagd. U moet zich realiseren dat dit een kennismaking met is. Een gehele behandeling is in deze ambiance niet mogelijk.

Kinderen kunnen zich laten schminken, er is gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie of thee en een gezellig praatje en er is zoals genoemd een heerlijke vitale lunch!

Op de website staging2.dalfsenvitaal.nl kunt u alvast lezen wie er precies meedoen en wordt u verwezen naar de websites van de deelnemers van de beurs.

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om op 9 maart in de Trefkoele, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen kennis met ons en ons werk te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.