cursus stamboekonderzoek in swaenewoerd

Wil je ook onderzoek doen naar je voorouders? Doe dan mee met de cursus stamboomonderzoek in het internetcafé Swaenewoerd. De cursus start vanaf vrijdagmorgen 8 maart. Stamboekonderzoek is een boeiende hobby, kijk maar naar het tv-programma Verborgen verleden.

Vroeger was stamboekonderzoek een kostbare hobby, omdat je naar allerlei archieven moest reizen. Nu is er veel informatie te vinden op internet. Om mee te doen aan de cursus is een goede basiskennis van de computer nodig. Er is plaats voor zes cursisten. Er wordt les gegeven door twee docenten, dus er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE Raalte. Of kun je bellen naar (0572) 34 56 78. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.