cursus natuurlijke moestuin in raalte

De cursus Natuurlijke moestuin wordt dit jaar weer gehouden bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte. In deze basiscursus leer je de principes van een natuurlijke moestuin. De cursus wordt voor de derde keer gehouden. Natuurlijk tuinieren gaat verder dan tuinieren zonder gif en kunstmest. Je maakt ook kennis met een gezonde bodem als basis, vruchtwisseling, soorten groenten en bijzondere zaaitijdstippen. Ook aan bod komt welke gewassen goed naast elkaar passen, welke kruiden bepaalde groenten kunnen versterken en het aantrekken van dieren.

Wie de cursus volgt kan de kennis meteen toepassen, want ’t Natuurlijk Huus verhuurt ook volkstuintjes. De cursus is echter niet alleen voor mensen die een volkstuin huren. Je kunt ook een deel van je eigen tuin inrichten als moestuintje.

De cursus Natuurlijke moestuin wordt gehouden bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte op de woensdagavonden 13 maart, 27 maart, 10 april, 24 april, 15 mei, 29 mei en 25 september. De avonden zijn van 20.00 uur tot 22.00 uur. De cursus wordt gegeven door Jelle Meindertsma. De kosten zijn 82,50 euro. De kosten voor een volkstuin van 100 m2 op grond van ’t Natuurlijk Huus zijn 35 euro per jaar. Aanmelden voor de cursus kan via info@hetnatuurlijkhuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.