cursus meditatief tekenen en schilderen

Atelier Elfenbein biedt op drie achtereenvolgende zaterdagen weer een cursus meditatief tekenen en schilderen aan. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Tao en mindfulness. Via verschillende opdrachtjes komt men in aanraking met een meer meditatieve vorm van schilderen, waarbij niet alles vast staat, maar stromend is.

Schilderen en meditatie zijn verwant. Het gaat om de innerlijke dialoog tot stilstand

brengen, ruimte scheppen, in het hier en nu zijn en aandachtig zijn. Je hoeft niet te kunnen schilderen. Ook hoef je niets te weten over mindfulness of Tao. Er wordt gewerkt met aquarel, pastel en kleurpotlood. Voor materiaal wordt gezorgd.

De cursus wordt gegeven in atelier Elfenbein te Luttenberg op 9, 16 en 23 maart van 10.00-14.00 uur. Informatie of opgave via sarah.elfenbein@ziggo.nl of (0572) 30 20 45.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.