cursus fotobewerking in swaenewoerd

In het internetcafé Swaenewoerd wordt vanaf woensdagmorgen 6 maart een cursus fotobewerking gegeven. Je leert hoe je je digitale foto’s zo mooi mogelijk kunt maken. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn, hoe verstuur je een foto als bijlage bij een e-mail, hoe maak je fotokaarten en hoe maak je een digitaal fotoboek. Verder leer je werken met het computerprogramma Picasa.

Voor de cursus fotobewerking is een goede basiskennis van de computer nodig. Er is plaats voor zes cursisten. Er wordt les gegeven door twee docenten, dus er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE Raalte. Of kun je bellen naar (0572) 34 56 78. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.