Home / archiefcentraal / crt toer start weer met het wegseizoen

crt toer start weer met het wegseizoen

De toerafdeling van wielervereniging CTR Raalte start zondag 3 maart weer met het wegseizoen. Het programma voor 2013 staat vol met prachtige tochten in de regio en met uitdagende trainingsritten.

Met drie verschillende snelheidsgroepen biedt de vereniging voor iedereen een gepaste groep wat snelheid betreft. Op de zondagen starten de tochten om 9.00 uur. Na invoering van de zomertijd starten ook de tochten op de dinsdag- en donderdagavond. Het startpunt is de parkeerplaats bij de Jumbo in Raalterdorp.

Mensen die kennis willen maken met de toerafdeling kunnen geheel vrijblijvend een keer meefietsen met een tocht (helm verplicht). De toerleider zal uitleggen hoe er gefietst word. Mocht het je aanspreken, dan kun je lid worden voor 45,- euro per jaar inclusief lidmaatschap van NTFU, fietssport magazine en fietsverzekering. Nieuwe leden kunnen ook gebruik maken van een zeer aantrekkelijk aanbod van clubkleding.

Meer informatie en het volledig toerprogramma is te vinden op de website van de wielervereniging www.crtraalte.nl bij de toerafdeling.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.