concert zang en oratorimvereniging raalte

Zang- en Oratoriumvereniging Raalte voert zaterdag 16 maart het oratorium The Crucifixion van de componist sir John Stainer uit. Dit concert vindt plaats in de Plaskerk in Raalte en begint om 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur).

De solisten zijn de tenor Mikkel Fjeld Skorpen en bas Patrick Pranger. Casper Rodijk bespeelt het orgel. De algehele leiding is in handen van gastdirigent Herman Weelink.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de Wereldwinkel in het Kulturhus, bloemisterij Passie Flora in Raalte-Noord en leden van de Zang- en Oratoriumvereniging Raalte. Ook kun je vooraf aan het concert bij de ingang van de kerk kaarten kopen. Meer informatie op staging2.zov-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.