concert sound of church in vilsteren

Met het programma “Thank You” brengt Sound of Church liederen die gaan over dankbaarheid, vertrouwen en hoop. Deze liederen zijn speciaal voor deze gelegenheid uitgezocht. Het is voor het eerst dat Sound of Church in Vilsteren optreedt. Aan het concert werken mee Marijn Siero (piano), Karina Veenstra-Tromp (saxofoon), Marlijne Snijder (sopraan) en Riky Evenboer (teksten). De algehele leiding is in handen van Gea Gijsbertsen.

Kleinkoor Sound of Church is al ruim 40 jaar actief als interkerkelijk, gemengd koor. Het bestaat uit zo’n 20 leden afkomstig uit Balkbrug, Dedemsvaart, Nieuwleusen, Zuidwolde, Ommen, Witharen, Hardenberg en Zwolle. Gea Gijsbertsen is dirigente en artistiek leider van het koor. Daarnaast werkt zij regelmatig als soliste mee aan concerten en musicals. Als zangpedagoge weet ze, tezamen met haar muzikaliteit, het beste uit het koor te halen. Gemiddeld wordt eens per maand meegewerkt aan een kerkdienst. Het repertoire bestaat uit 4-stemmige kerkelijke liederen uit zowel de klassieke- als de lichte muziek. Het koor zingt zowel a-capella als met begeleiding van piano en/of saxofoon. Voor meer info over dit koor zie staging2.soundofchurch.nl

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren 2012-2013. Voorafgaand aan het concert kan men een winterse wandeling maken op het landgoed. Speciaal voor de wandelaars zal het sfeervolle landgoedcentrum vanaf 13.00 uur geopend zijn. En zoals gebruikelijk, kan men na het concert hier een drankje nuttigen bij de open haard en napraten met het koor. Voor meer info over het landgoed zie staging2.landgoedvilsteren.nl

Volgende landgoedconcerten:

zondag 24 februari, 14.30 uur landgoedcentrum: ArtEZ-trio uit Zwolle

zondag 10 maart, 15.00 uur Willibrorduskerk: Overijssels kamerkoor

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.